USD 41.60 41.87
  • USD 41.60 41.87
  • EUR 41.50 41.87
  • PLN 10.50 10.70

У громадах Волині працюватимуть мобільні центри адмінпослуг

27 Квітня 2022 11:05
Громадам пілотних областей передадуть портативне обладнання для надання адміністративних послуг поза межами ЦНАП. Серед них є й громади Волинської області.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації у Телеграмі.

«Громади матимуть мобільні цифрові валізи. Українці зможуть отримати адмінпослуги вдома», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за допомогою мобільних цифрових валіз адміністратори ЦНАП зможуть надавати адмінпослуги вдома людям з інвалідністю, похилого віку та всім малобільним категоріям громадян. Також мобільні валізи використовують, щоб надавати адміністративні послуги у віддалених населених пунктах громади, що особливо актуально під час війни.

Наразі цифрові валізи будуть передані пілотним громадам у цільових регіонах програми у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Луганській та Одеській областях.

Проєкт реалізується Програмою EGAP Фонду Східна Європа, що фінансується Швейцарією в партнерстві з Мінцифри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus