USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.75 41.10
  • PLN 10.00 10.25

У Греції через аномальну спеку в червні загинули шестеро туристів

25 Червня 2024 08:45
Від початку червня у Греції через аномальну спеку загинуло вже шестеро туристів.

Про це повідомляє Reuters.

Як зазначається, у неділю на острові Крит виявили тіло 67-річного туриста із Німеччини. Чоловік вирушив у похід до каньйону поблизу селища Суя, а за кілька годин зателефонував дружині і сказав, що йому зле.

Була розпочата пошуково-рятувальна операція, спеціальний рятувальний підрозділ із безпілотниками помітив тіло чоловіка в каньйоні Тріпіті, розповіли у поліції.

Зазначається, що це вже шоста смерть туриста, зафіксована у червні у Греції.

Читати ще: В Індії через аномальну спеку за три дні померли понад 50 людей

Під час хвилі аномальної спеки, коли температура повітря перевищувала 40 градусів за Цельсієм, по усій країні зафіксовано низку випадків смерті або зникнення туристів.

Зокрема, минулого тижня 55-річний громадянин США був знайдений мертвим на грецькому острові Матракі, а тіло загиблого туриста із Нідерландів виявлено на острові Самос на початку місяця.

Крім того, рятувальні групи розшукують двох француженок, 73 та 64 років, на острові Сікінос та 59-річного американського поліцейського, який відпочивав на острові Аморгос. Також був знайдений мертвим британський телеведучий Майкл Мозлі на острові Симі.

Як інфомували, актор «Піратів Карибського моря» Тамайо Перрі помер після нападу акули під час серфінгу на Гаваях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus