USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Греції борються одночасно з десятками пожеж, найскладніша триває 10 днів

28 Серпня 2023 12:33
Грецькі пожежники борються одночасно з десятками пожеж, а найскладніша з них триває вже десяту добу.

Про це повідомляє Kathimerini, пише «Європейська правда».

У пожежному департаменті повідомили, що на неділю в країні було 105 великих і малих пожеж, з них 46 виникли за останню добу. Більшість із них вдалося приборкати на початковій стадії.

Найскладнішою залишається ситуація у регіоні Еврос, що біля кордону з Туреччиною. Після обіду у неділю наказ про евакуацію отримали ще два населених пункти. В одному полум’я наблизилося впритул до будинків, але там його вдалося зупинити.

Продовжує палати ліс Дадія, зусилля пожежників зосереджені на тому, щоб не дати вогню перекинутися через трасу і поширитися далі.

У регіон планують перекинути додаткові пожежні команди і повітряну спецтехніку.

Пожежу в Евросі вже називають найгіршою пожежею в історії всього ЄС. У цьому районі загинули 18 людей, ймовірно нелегальних мігрантів, які перейшли кордон з Туреччини.

Також повідомляють про десятки арештів людей, яких підозрюють в умисних підпалах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus