USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Горохові відзначили волонтерів та ліквідаторів аварії на Каховській ГЕС

29 Серпня 2023 09:31
У Горохові нагородили подяками активних жителів громади, волонтерів та ліквідаторів аварії на Каховській ГЕС.

Про це інформують у міськраді.

На засіданні виконавчого комітету міської ради Горохівський міський голова Віктор Годик вручив Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних сил України «За сприяння війську» одному з найактивніших волонтерів громади, голові Горохівської районної спілки ветеранів АТО «Щит» – Віталію Гладуну.

Також, Подяками міської ради відзначено горохівчан, яких на початку серпня було відряджено у складі Волинської бригади на ліквідацію наслідків підриву Херсонської (Каховської, – прим.) ГЕС. Нещодавно вони повернулися додому.

Читати ще: Тим, хто наближає Перемогу: Луцький міський голова вручив відзнаки з нагоди Дня Незалежності

За активну громадянську позицію, патріотизм, людяність, безкорисливу працю та готовність прийти на допомогу у складний для нашої країни час відзначено Віктора Зінчука – слюсара Горохівського ВУЖКГ, Ігоря Якобчука – тракториста ТзОВ «Еталон», Василя Новосада – водія КУ «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради, Юрія Лоскутова – робітника Горохівської КДЮСШ ім.О.Баламута, Віталія Дмитрука – водія Скобелківської гімназії Горохівської міської ради.

Очільник громади щиро подякував кожному за наближення довгоочікуваної перемоги у волонтерстві та допомозі у відбудові України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus