USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Горохові відбувся конкурс дитячих малюнків до дня святого Миколая

17 Грудня 2021 18:07
У конкурсі, який організували депутати фракції «За майбутнє» в Горохівській міській раді спільно з народним депутатом Вячеславом Рубльовим, взяли участь 160 дітей віком 7-14 років. Усі дитячі малюнки були на тему «По Україні з краю в край ходить святий Миколай».

Нагородження переможців та учасників конкурсу відбулося 16 грудня.

У фойє Горохівської міської ради – виставка чарівних малюнків зі святим Миколаєм. Кожна із дитячих робіт має свій оригінальний сюжет і різниться технікою малювання. Вчитель образотворчого мистецтва Микола Шешко показує роботи своїх учнів – тут є ті, які малювали олівцями або акварельними чи гуашевими фарбами.

«Ось тут є малюнок, виконаний гуашевими фарбами і на сірому фоні у стилі крапок. Діти придумували ідею, історію для малюнку й зображували її. Деякі із робіт вони виконували по кілька днів, – розповідає Микола Шешко. – Діти в нас дуже творчі, тим більше що це свято – одне із найулюбленіших у дітей. Я дуже пишаються своїми учнями».

У конкурсі взяли участь дітлахи з усіх навчальних закладів Горохівської громади. Зі школи села Скобелка вчителька початкових класів Людмила Панасюк привезла на урочисте нагородження аж 47 дітлахів. Розповідає: навчає дітей уже 20 років і завжди спонукає малечу доєднуватися до різноманітних конкурсів та змагань.

«Це дозволяє відкривати дітей, їхні таланти та здібності. Тим більше що це цікаво не тільки нашим школярам, а й нам вчителям, – каже вчителька. – Ми завжди співпрацюємо з командою народного депутата Вячеслава Рубльова, адже вони працюють для наших дітей і для нас».

Ідейна натхненниця конкурсу, депутатка Горохівської громади Юлія Ковальчук розповідає: така активність дітей і 160 художніх робіт стало приємною несподіванкою для організаторів.

«Нам було дуже нелегко обрати серед такої кількості малюнків переможців. Ми розуміли, що кожна дитина намагалася максимально гарно та цікаво зобразити святого Миколая, – каже Юлія Ковальчук. – Ми визначили 18 кращих робіт дітлахів у двох вікових групах: 7-10 років та 11-14 років, які розділили між собою перші, другі та треті місця».

Переможці отримали цінні подарунки, а кожен з учасників конкурсу – солодкі призи за участь.

«Тут неймовірно гарні малюнки, в які діти вклали душу. Вони створювали цілі історії і сюжети на листках паперу. Тому ми вирішили нагородити кожного учасника конкурсу, адже старання малюків заслуговують на визнання», – зазначив помічник народного депутата Вячеслава Рубльова, депутат обласної ради Юрій Харченко.

Найбільшим сюрпризом для дітей стало те, що призи вони змогли отримати із лап величезного білого ведмедя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 17 Грудня 2021 22:56
Гарне свято влаштували. Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus