USD 41.25 41.58
  • USD 41.25 41.58
  • EUR 41.40 41.80
  • PLN 10.30 10.60

У Франції випало 60 сантиметрів граду. Фото

1 Липня 2021 08:59
Жителям французького міста Пломб'єр-ле-Бен довелося снігоочисниками та лопатами розчищати вулиці міста після того, як їх вкрив товстий шар граду.

Про це інформує УНН.

Зазначається, що у вівторок регіоном пронеслася сильна гроза, після якої скупчилося до 60 сантиметрів граду. При цьому в районі за шість хвилин накопичилося до десяти міліметрів води.

Крім того, що замело градом і підтопило вулиці та цокольні поверхи будинків, дерева, що впали через негоду, перегородили дороги і пошкодили лінії електромережі. Про жертви не повідомляється.
Нагадаємо, напередодні Львів охопила друга за тиждень буря. У місті підтопило вулиці, повалило дерева, також пошкоджені дахи будинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Синоптик Показати IP 1 Липня 2021 09:51
На земній кулі, кліматичні умови настали непередбачуваними. В Канаді +46 тепла, від нечуваної спеки помирають люди; в США +37-40 тепла, торнадо, повені; в Росії +35-37 тепла, дощами і повенями затопило половину центральних регіонів; в Україні +35-37 тепла, буревії+повені. А у Африці, Франції та Іспанії сніг ще досі йде. Світ скоро перевернеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus