USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Франції спіймали українського корупціонера, який зімітував свою смерть

16 Жовтня 2018 16:14
Французька жандармерія за активного сприяння Європолу заарештувала у Бургундії поблизу Діжона високопоставленого біженця з України, який жив на широку ногу у Франції. Про це повідомляється на сайті Європола. Ім'я затриманого не розголошується, пише ТСН.

Затриманого підозрюють у серії оборудок та відмиванні грошей. Затримання відбулось 5 жовтня, однак повідомили про нього тільки зараз. У підозрюваного в день затримання виявили майна на 4,6 млн євро, включно із замком, вінтажним Роллс-Ройсом Фантом та трьома мистецькими роботами Сальвадора Далі.

У січні жандармерія розпочала розслідування щодо підозрілих угод, пов'язаних з купівлею замка за 3 мільйони євро компанією з Люксембургу. Кінцевим беніфіціаром цієї компанії є громадянин України, який підозрюється в корупції в особливо великих розмірах.
Французькі правоохоронці підключили Європол, який з'ясував – в Україні затриманий уник правосуддя, підробивши документи про свою смерть. Однак, як з'ясувалось, він не тільки був живий, а й насолоджувався розкішним життям у Франції.

Справу перекваліфікували з місцевих оборудок на міжнародне відмивання доходів та корупцію. Проведено операцію затримання підозрюваного та трьох його поплічників. Європол направив своїх експертів до країн, постраждалих від оборудок, аби разом з місцевими чиновниками з'ясувати рівень збитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
8888 Показати IP 16 Жовтня 2018 16:57
Можливо, - це син "яника"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus