USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У Франції пожежа на металургійному заводі, є ризик токсичних викидів

10 Вересня 2021 19:30
У французькому департаменті Ар’єж загорівся металургійний завод Aubert & Duval.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на France 3.

Пожежники були оповіщені про пожежу близько 6.50 ранку п’ятниці.

За попередньою інформацією, загорівся бак з кислотою, який використовувався для зачистки деяких металевих деталей. Потім вогонь перекинувся на будівлю площею 400 м2.

Довкола заводу створили периметр безпеки і закрили рух транспорту.

Про постраждалих наразі не повідомляється.

Дуже швидко префектура вирішила закрити міські школи, державні та приватні. Усі учні середніх та старших класів у Пам’є змушені залишатися всередині.

Влада побоюється, що дим від пожежі може бути токсичним, тому закликає громадян лишатися вдома і закрити вікна та двері.

Завод Aubert & Duval – найбільший у групі. На цій металургійній фабриці, заснованій на початку XIX століття, працює близько сотні людей, вона постачає деталі для авіаційної та автомобільної промисловості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Dido Показати IP 10 Вересня 2021 23:37
А в Луцьку горить хімічне паливо на гнідавському цукровому заводі з 22.00 по 7.00 - цілу ніч смердить. Так макара економить на газі, а екологи нехай сплять, бо ж то вночі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus