USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

У Франції чоловік майже 10 років накачував дружину снодійним та організовував її зґвалтування десятками незнайомців

5 Вересня 2024 23:38
УФранції чоловік майже 10 років ґвалтував свою дружину, додаючи перед цим снодійне в її їжу та напої, а також запрошував додому незнайомих чоловіків через інтернет для здійснення сексуального насильства над жінкою.

Про це повідомляє The New York Times, посилаючись на суд Авіньйону, пише Divoche.media.

Постраждала Жизель, якій нині за 70 років, дізналася про все після 50 років у шлюбі. Разом із її колишнім чоловіком, 71-річним Домініком Пеліко, перед судом постали ще 50 чоловіків віком від 26 до 74 років. Більшості інкримінують одноразове зґвалтування жінки, проте є обвинувачені, які поверталися до шести разів.

За даними поліції, у 2020 році три жінки звернулися до правоохоронців із заявами на Домініка Пеліко, звинувативши його в намаганні зробити фото під їхніми спідницями у магазині. Під час арешту чоловіка у нього вилучили два мобільні телефони, дві камери та електронні пристрої, включно з ноутбуком. На пристроях були виявлені 300 фотографій і відео, на якому непритомна жінка піддається сексуальному насильству з боку багатьох людей. Також поліцейські розповіли, що знайшли повідомлення в Skype, у яких чоловік хвалився, що накачав свою дружину препаратами і запрошував чоловіків приєднатися до сексу з нею, поки вона була непритомна.

Загалом під час розслідування поліція знайшла понад 20 тисяч відео та фото, з’ясувавши, що сексуальне насильство над Жизель почалося у 2011 році.

Читати ще: Німецьке подружжя обвинувачують у вбивстві двох українок і викраденні дитини

Під час допитів обвинувачений підтвердив, що почав накачувати дружину транквілізаторами, щоб мати змогу робити з нею що завгодно й одягати її в те, від чого вона зазвичай відмовлялася. Потім чоловік почав запрошувати інших, познайомившись із більшістю у чаті на сумнозвісному немодерованому французькому вебсайті son insu, що означає «без їх відома», причетному до понад 23 тисяч кримінальних справ лише у Франції за останні декілька років.

За словами Домініка Пеліко, він ніколи не просив і не брав грошей, натомість розробив правила для «відвідувачів»: було заборонено курити чи користуватися одеколоном, роздягатися потрібно було на кухні, а також чоловіки мали зігріти руки під гарячою водою або на радіаторі, щоб не розбудити Жизель. Наприкінці кожної ночі він витирав тіло своєї дружини.

Багато хто з обвинувачених визнали провину, проте чимало чоловіків стверджують, що їх обманом змусили займатися сексом із жінкою під дією препаратів – нібито Домінік Пеліко запросив їх на секс утрьох і сказав, що вона вдає, що спить, бо сором’язлива. Інші запевняли, що зґвалтування під дією транквілізаторів було сексуальною фантазією жінки. Дехто казав, що це не може бути зґвалтуванням, адже її чоловік був присутній, і, на їхню думку, міг дати згоду за них обох.

Наразі Домініка Пеліко звинувачують у систематичному сексуальному насильстві Жизель та в підбурюванні до насильства десятків людей, порушенні приватного життя колишньої дружини, доньки та двох невісток через незаконний запис, а часом і розповсюдження їхніх інтимних фотографій, а також у вбивстві та зґвалтуванні 23-річної жінки у 1991 році, які він заперечує, та у спробі зґвалтування 19-річної дівчини у 1999 році, що він визнав після аналізу ДНК.

Відкритий судовий процес триватиме до 20 грудня. Тим часом Домінік Пеліко заявив, що він сам пережив зґвалтування в дитинстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus