USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

У Франції через негоду з природного парку втекли 7 вовків

6 Жовтня 2020 20:43
На південному сході Франції в результаті повені було частково знищено природний парк в долині річки Везубі поблизу Ніцци.

Про це повідомляє Європейська правда.

Сім чорних вовків з Канади оголошені в розшук у вівторок, 6 жовтня, після руйнування їхнього вольєра в природному парку «Альфа» в долині Везубі, неподалік Ніцци.

У вівторок вранці двоє співробітників природного парку і пожежний ветеринар вилетіли на вертольоті, щоб спробувати знайти тварин, деякі з яких були помічені очевидцями «між Сен-Мартен-Везубі і Бореоном» або недалеко від парку.

«Пріоритет полягає в тому, щоб знайти їх і схопити», – пояснив Ерік Хансен, директор парку.

У цьому районі природного парку є вовки, що мешкають в дикій природі, але Ерік Хансен зазначив, що тварини, які втекли, «звикли до того, що їх годують», і можуть не вижити. Вони також можуть зіткнутися з місцевими вовками, які не належать до тієї ж породи.

Всього в парку «Альфа» мешкали 13 вовків. Їхній вольєр був розміщений недалеко від річки і внаслідок негоди був повністю знищений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
і прибігли Показати IP 6 Жовтня 2020 22:31
На Полісся у вас же безвіз ,тільки як вони будуть спілкуватися державною мовою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus