USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Франції авто в’їхало у групу молоді, двоє з тяжкими травмами

15 Квітня 2023 16:47
У Бордо легковий автомобіль – учасник несанкціонованого дрифту – в’їхав у групу молоді, внаслідок чого постраждали шестеро осіб.

Про це повідомляє Le Figaro, пише «Європейська правда».

Інцидент стався після 11 вечора у північній частині міста. Citroën C3 під час повороту на неадекватній швидкості втратив керування і вилетів з дороги на тротуар та збив людей.

Як уточнюють у прокуратурі Бордо, місцева молодь організувала несанкціонований дрифт. Винуватець інциденту був одним з учасників, а люди на тротуарах – здебільшого глядачами, які прийшли подивитися на видовище.

Водій після цього спробував втікати з місця події, але свідки події заблокували йому дорогу і невдовзі чоловіка затримали, разом із трьома пасажирами.
Внаслідок наїзду отримали травми шестеро, за даними у деяких ЗМІ – семеро людей. Найбільше постраждали 18-річні хлопець і дівчина, одна людина має травми середньої тяжкості, ще троє, молодь 17-26 років – легкі.

Затримані залишаються під вартою. Водій – 32-річний чоловік родом з Бордо. Його товариші молодші, 1992, 2001 і 2003 року народження.

Розслідування ведеться за фактом неумисного завдання тілесних ушкоджень з обтяжуючими обставинами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus