USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У дитячій поліклініці Луцька працює досвідчений офтальмолог із Запоріжжя

19 Жовтня 2022 07:30
У Луцькій міській дитячій поліклініці відтепер можна отримати консультацію досвідченого офтальмолога Вікторії Москаленко, яка через війну мусила виїхати із Запорізької області.

Про це повідомила очільниця медустанови Оксана Лєщинська.

«Запрошуємо батьків із дітками, які потребують консультації офтальмолога, перевірити зір, отримати фахову консультацію і необхідну допомогу у Вікторії Вікторівни – спеціаліста з багаторічним стажем роботи», – зазначила вона.

Вікторія Москаленко працювала у Запорізькій області, проте через війну, розв’язану агресором, була змушена залишити небезпечний регіон і долучилася до колективу Луцької міської дитячої поліклініки.

Пані Вікторія закінчила Львівський національний медичний університет у 2007 році, пройшла інтернатуру на базі ВОКЛ та ЛНДМУ у 2007-2010 роках. Із 2010 року працювала лікарем поліклінічного відділення Пологівської БЛІЛ Запорізької області на змішаному прийомі. У 2022 році отримала сертифікат з дитячої офтальмології.

«Найбільша цінність для людини – зір, – переконана Вікторія Москаленко. – З його допомогою ми пізнаємо 80% усієї інформації. Є низка чинників, які негативно впливають на зір – спадкова схильність, неврегульовані зорові навантаження при використанні гаджетів, поганий раціон харчування, недостатність активного відпочинку тощо. У результаті виникають захворювання, які вимагають вчасної діагностики та лікування. Якщо дитина мружиться або починає дивитись мультфільми все ближче і ближче біля телевізора, потрібно негайно звертатися до лікаря».

Читати ще: «У малюка перевірити зір можна граючись», – дитячий офтальмолог з Луцька

Щоб записатися на прийом до Вікторії Москаленко, треба отримати направлення у педіатра, з яким укладено декларацію.

«Навіть якщо вам не потрібно проходити плановий профогляд, але стан дитячого зору викликає бодай якісь сумніви, або ж в сім’ї є люди з проблемами зору – не відкладайте візит до офтальмолога! Подбайте про здоров’я дитячих очей своєчасно», – наголошує Оксана Лєщинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus