USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У двох волинських громадах родинам загиблих військових вручили їхні посмертні нагороди

1 Грудня 2023 18:12
У Прилісненській громаді вручили високу державну відзнаку дружині загиблого військового Ігоря Паламара з села Серхів – медаль «Захиснику Вітчизни».

Як інформують у громаді, старший солдат Паламар Ігор Степанович став на захист України ще в квітні 2022 року. Був старшим навідником мінометного взводу. Загинув 30 червня 2023 року поблизу села Роботино Запорізької області. Вдома без чоловіка лишилася дружина Ніна Миколаївна та сини Дмитро та Максим.
Читати ще: Рідним двох захисників з Волині вручили їхні посмертні нагороди

У Локачинській громаді урочисто вручили «За мужність» ІІІ ступеня членам сім’ї загиблого військовослужбовця Лівака Миколи Леонтійовича. Нагороду отримали дружина Олена та син Тарас. Герой загинув поблизу Куп’янська на Харківщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus