USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У двох луцьких дитсадках відремонтують укриття

9 Вересня 2024 21:35
Поточний ремонт підвальних приміщень, які використовують як споруди цивільного захисту (укриття), запланували в дошкільних закладах №3 та №4 в Луцьку.

Тендери на відповідні роботи на сайті prozorro.gov.ua оголосив департамент освіти Луцької міської ради. Пропозиції учасників приймають до 11 вересня.

Очікувана вартість поточного ремонту підвального приміщення, яке використовують як укриття, комунального закладу «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №3» становить 319 271 грн, а комунального закладу «Луцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №4» – 374 391 грн.

Як вказано в супровідній документації, поточний ремонт укриття дитсадка №3 включатиме, зокрема, заміну вікон, улаштування покриття підлоги, встановлення вентиляторів, прокладання проводів і встановлення вимикачів.

Своєю чергою в укритті дитсадка №4 мають замінити вікна і двері, улаштувати цементну стяжку і покриття підлоги, пофарбувати поверхні, улаштувати перегородки в санвузлах, встановити умивальники та унітази, встановити вентилятори і світильники тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані ремонти становитиме п’ять років.

Читати ще: Понад 70% учнів вказують на відсутність умов для навчання в укриттях

Нагадаємо, в низці комунальних закладів загальної середньої освіти Луцька провели поточні ремонти укриттів.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus