USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

У двох лікувальних закладах Луцька створять наглядові ради

Сьогодні 14:56
Відповідні органи будуть утворені в обласній інфекційній лікарні та в обласній психіатричній лікарні. Таке рішення погодили депутати під час засідання постійної комісії Волиньради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

До склад наглядової ради КП «Волинська обласна інфекційна лікарня» планують включити першого заступника голови обласної ради Юрія Поліщука, депутатів Володимира Бондаря, Людмилу Кирду, Віктора Олійника, Олександра Тиводара та Юрія Валецького, а також начальника управління охорони здоров’я ОВА Юрія Легкодуха, громадських активістів Тетяну Потоцьку та Руслану Вознюк.

Наглядову раду КП «Волинська обласна психіатрична лікарня м. Луцьк» сформують депутати обласної ради Микола Буліга, Анатолій Вітів, Андрій Козюра, Світлана Крецу та Ігор Лех, депутат Луцької міської ради Ігор Курілін, начальник управління охорони здоров’я ОВА Юрій Легкодух, волонтерка та депутатка Луцькради Алла Жупанюк, а також учасник бойових дій Андрій Поліщук.

Читати ще: У Волиньраді визначилися, хто буде директором інфекційної лікарні

До компетенції наглядових рад у лікувальних закладах віднесено затвердження планів розвитку комунального підприємства, погодження та пропозиції щодо зміни статуту і положень, організаційної структури закладу, контроль за діяльністю керівника закладу, виконанням підприємством розпоряджень голови, рішень обласної ради, формування антикорупційної політики та інше.

Наглядові ради будуть утворені терміном на три роки. Остаточний їхній склад буде затверджено на найближчій сесії обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus