USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У двох громадах на Волині продовжили заборону на продаж алкоголю

18 Березня 2022 11:34
На території Володимир-Волинської міської територіальної громади та Устилузької громади продовжили заборону на продаж будь-якого алкоголю.

17 березня члени виконавчого комітету міської ради Володимира не підтримали рішення щодо виключення із заборони на продаж алкоголю слабоалкогольних напоїв, пива та вина на території громади. Для такого рішення є кілька причин, пояснюють у Фейсбуці громади.

«Сьогодні всі ми усвідомлюємо, що громадянам потрібно бути максимально уважними та зібраними, що не сумісно із вживанням будь-якого алкоголю.

Ми як тил України зараз повинні дбати про власну безпеку та безпеку вимушено переміщених осіб. Також причиною заборони є велика кількість озброєних людей, які стоять на сторожі нашого спокою», – йдеться в повідомленні.

Відтак залишається чинним рішення від 26.02.2022 року № 57 «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних напоїв, вин столових на час воєнного стану». Усіх суб’єктів господарювання просять прийняти з розумінням таке рішення.

Крім того, вчора виконавчий комітет міської ради Устилуга продовжив заборону продавати будь-який алкоголь на території громади.

Дія рішення поширюється на всіх суб’єктів господарювання на території громади незалежно від форм власності, йдеться на сайті громади.

Нагадаємо, у Луцьку та Луцькій громаді продаж пива, вина та слабоалкогольних напоїв також заборонений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus