USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

У Дубаї затримали французького наркобарона за фото 20-річної давності

2 Квітня 2021 18:29
Поліція Дубая затримала наркобарона з Франції Муфида Бушибі на прізвисько «Привид», що незаконно ввозив у Європу наркотики на мільйони доларів. За даними слідчих, наркобарон ввозив у Європу по 60 тонн наркотиків щорічно, їх оцінна вартість становила $82,6 млн.

Про це повідомляє в п’ятницю, 2 квітня, агентство WAM, передає ТСН.

«Хоча у французьких детективів була тільки фотографія Бушибі двадцятирічної давності, наші оперативні групи змогли визначити його місцеперебування, проаналізувавши доступну інформацію, фото- та відеоматеріали і застосувавши передові технології штучного інтелекту, доступні в Центрі аналізу даних у кримінальних провадженнях», – зазначив співробітник поліції Дубая Джамаль Салем аль-Джаллаф.

Зазначається, що Бушибі перебуває в бігах протягом десяти років, він використовував підроблені документи. У 2015 році суд Бордо заочно засудив його до 20 років в’язниці.

Раніше у Сполучених Штатах в аеропорту затримали дружину відомого мексиканського наркобарона Ель Чапо Емму Коронел Айспуро. Її підозрюють у допомозі своєму чоловікові в управлінні його багатомільярдним картелем і плануванні його втечі з мексиканської в’язниці у 2015 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus