USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Дубаї відкриють знаменитий музей мадам Тюссо

25 Червня 2021 23:38
Популярний у всьому світі музей воскових фігур мадам Тюссо відкриється на острові Bluewaters в Дубаї в кінці цього року. Відвідувачів чекатимуть фігури 60 світових зірок, інформує УНІАН.

Філія в Дубаї стане першим музеєм мадам Тюссо в регіоні Перської затоки. У ньому будуть представлені фігури Тома Круза, Дженніфер Лоуренс, Джекі Чана, Шахруха Хана, Катріни Кайф, Сачіна Тендулкара, Мо Салаха, Ліонеля Мессі, Тейлор Свіфт, Дональда Трампа, Нарендри Моді, Сі Цзіньпіна та інших.

Експозиція буде розділена на шість зон: світові лідери, мода, кіно, актори Боллівуду, спорт, зірки музики і вечірок. У кожній зоні будуть проходити інтерактивні заходи і будуть обладнані в тому числі сцена для виступів, кабінет директора, подіум, танцпол.

Музей розміститься на двох поверхах і буде сусідити з найбільшим у світі колесом огляду Ain Dubai.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus