USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

У ДТП в Польщі загинув українець

16 Липня 2021 15:02
У четвер пізно ввечері на дорозі національного значення № 20 між населеними пунктами Егертово-Жуково Поморського воєводства на півночі Польщі у ДТП потрапив 34-річний громадянин України, який загинув на місці.

За інформацією поліції міста Картузи, аварія сталася приблизно опівночі в населеному пункті Бабин Діл, інформує Укрінформ.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Audi 34-річний громадянин України, їдучи з Егертово у напрямку Жуково, на рівному відрізку дороги втратив керування над транспортним засобом, з’їхав на узбіччя і перекинувся», – повідомив речник поліції у місті Картузи Пьотр Гданєц.

Як зазначається, чоловік помер на місці.

Причини трагедії з’ясовує поліція.

Раніше ми повідомляли, що в Польщі раптово померла 21-річна студентка з України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus