USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У ДТП трасі Київ-Ковель-Ягодин загинуло 5 політологів, серед них – відомий журналіст

6 Вересня 2017 11:44
Трасу Київ-Варшава перекрито через смертельну ДТП, яка сталася сьогодні, 6 вересня. У ДТП загинули п’ятеро політологів, серед них - відомий журналіст Володимир Карагяур.

Як написав у Фейсбуці політолог Юрій Романенко, в автокатастрофі загинули політологи Olexander Maslak, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров та Володимир Карагяур. У реанімації помер директор компанії "Офіс реформ в Донецькій області" Сергій Попов.

ДТП сталася в Рокитнянському районі Рівненської області на автодорозі "Київ-Ковель-Ягодин" близько 7 ранку 6 вересня, повідомляє ГУ Нацполіції у Рівненській області на своїй сторінці в Facebook.



Попередньо поліція встановила, що автомобіль "Opel Omega", рухаючись по автодорозі поблизу села Масевичі з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажним автомобілем "DAF" із причепом.



У результаті зіткнення загинули четверо чоловіків з легкового автомобіля. П’ятий помер у лікарні.



Пізніше стало відомо, що в ДТП загинув відомий журналіст Володимир Карагяур.

Як повідомили його друзі на його сторінці в Facebook, він повертався до Києва з Варшави.


"17 вересня йому виповнилося б 34 роки. З ним в машині загинули ще троє - їхні особи встановлюються", - написав Віталій Селик.


"Судячи з попередніх даних слідства, він задрімав або не впорався з керуванням на мокрій дорозі, через що машину винесло на зустрічну смугу, що призвело до лобового зіткнення з лісовозом. Спроба водія лісовоза ухилитися від зіткнення була неуспішною", - повідомив нардеп і радник глави МВС Артем Геращенко в Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 6 Вересня 2017 12:53
А что с водителем грузовика,никого не интересует?
321 до 123 Показати IP 6 Вересня 2017 13:53
Все ОК. Він вже їздить на іншій фурі.
Це Показати IP 6 Вересня 2017 13:34
ж на якій швидкості треба було летіти, щоб від удару здоровенний грузовик знесло з дороги і перекинуло? П...ць! Коли в людей в головах людей запрацюють мозкові звивини нарешті і спонукають дотримуватись елементарних правил безпеки та культури на дорогах?!
Активіст до Це Показати IP 6 Вересня 2017 13:43
Вони ж політологи. Були...
Артем до Це Показати IP 6 Вересня 2017 20:04
Написано ж, водій вантажівки намагався уникнути зникнення. От і вилетів. Водій легкової скоріш за все заснув за кермом.
Андрій Показати IP 6 Вересня 2017 21:44
Дуже шкода молодих людей, але як мені казав один знайомий : "Правила дорожнього руху написані кров'ю". І чим скоріше ми у своїх головах це почнемо усвідомлювати, тим скоріше у нас зменшиться кількість дтп з такими страшними наслідками і зменшиться смертність на дорогах взагалі. Щиро співчуваю постраждалим сім'ям, сил Вам та терпіння !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus