USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У ДТП на Волині загинула працівниця терцентру

6 Січня 2023 14:29
5 січня у ДТП трагічно обірвалось життя санітарки-ванниці відділення стаціонарного догляду для постійного проживання Нововолинського територіального центру соціального обслуговування Климосюк Руслани Іванівни.

Про це повідомили у терцентрі.

Нагадаємо, учора ввечері в Нововолинську на вулиці Луцькій 39-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Volkswagen Crafter, здійснив наїзд на 43-річну жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

«До горя неможливо підготуватися, неможливо знайти слова, щоб загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною для рідних, друзів, співробітників...

Колектив територіального центру щиро сумує з приводу непоправної втрати – передчасної смерті колеги по роботі.

У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести Ваше родинне горе.

Нехай Всемилостивий Господь прийме Його світлу та щиру душу і оселить там, де праведні спочивають. Царство Небесне...! Вічна і світла пам’ять...!» – йдеться у повідомленні.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 6 Січня 2023 19:48
Для чого з такою швидкістю ганяти по місту та ще й у нічну пору доби. Сміються з блондинок за кермом, а більшість аварій з вини чоловіків-насмішників

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus