USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

На дороги Ковеля виїхали ретроавто. Відео

28 Серпня 2017 11:53
Ковелем проїхали ретроавтомобілі. Більшості із цих автомобілів та мотоциклів доля пророкувала дорогу на звалище металобрухту. А вони виїхали на парад: автопробігом у день незалежності України ковельчани агітували за історичну пам'ять та нове життя раритетів на колесах, інформує Волинь нова.

“Деякі транспортні засоби мали одну дорогу — на металобрухт. Але з ініціативи тепер уже нових власників цих автомобілів їх почали відновлювати. Робити їм реанімацію, щоб люди побачили, що є такі автомобілі, якими керували ще наші діди та батьки. Завдання в тому, щоб зберегти дані транспортні засоби в їхньому оригінальному вигляді, або з дещо модернізувати їх...” - розповідає співорганізатор автопробігу Олександр Романюк.

Найбільш масовим екземпляром колекції ретро-автомобілів Ковеля стала "Волга". Сам Олександр приїхав на старенькому ГАЗ 69. Ретро машини на площі одразу привертають увагу дітей: майбутні водії та механіки залюбки позують для фото, пробують себе за кермом.

Містом проїхалися “Крайслер Плімут Гран Фьюрі” з восьмициліндровим двигуном об'ємом 5,2 літра, “Волинянки”. Були і саморобки, як от “Челленджер”, який своїми руками сконструювали пенсіонер Василь Коцюбчик та його друзі. Найбільш масовим екземпляром колекції ретро-автомобілів Ковеля стала "Волга".

Ковельські власники ретро автомобілів знову планують зібратись в дорогу на Покрову. І у ще більш представницькому складі учасників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus