USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Дніпрі семеро підлітків жорстоко познущалися та вбили безпритульну

23 Грудня 2023 16:34
Правоохоронці встановили, що семеро хлопців віком від 14 до 19 років причетні до скоєння умисного вбивства безпритульної жінки. Також їх перевіряють на причетність до замаху на вбивство та побиття чоловіка. На рахунку затриманих можуть бути й інші аналогічні злочини, тож поліцейські продовжують оперативні й слідчі дії.

Про це повідомили в Нацполіції.

Вбивство, скоєне з особливою жорстокістю, сталося в ніч з 2 на 3 грудня. Нападники виявили безпритульну жінку в покинутій будівлі, побили її та завдали численних ударів ножем, унаслідок яких потерпіла померла.

Цієї ж ночі стався замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові. З численними тілесними ушкодженнями потерпілому вдалося втекти: він добіг до автозаправки та попрохав викликати йому швидку допомогу.

Також підлітки можуть бути причетні до побиття безхатька в укритті на Європейській площі.

Для розкриття цих тяжких злочинів було залучено оперативників кримінальної поліції та слідчих ГУНП у Дніпропетровській області, Дніпровського РУП, спецпризначенці та працівники управління кримінального аналізу ГУНП в Дніпропетровській області. Вони провели низку слідчих та розшукових заходів: оглянули місця злочинів та встановили маршрут руху нападників.
Читати ще: Двоє волинян вбили товариша по чарці, а тіло сховали

У телефоні одного з підозрюваних правоохоронці виявили фрагменти відео, на яких зафіксовано злочини фігурантів. Під час досудового розслідування поліцейські встановили всіх учасників подій та провели близько десяти обшуків за місцями їх мешкання, встановили коло знайомств та свідків, у результаті чого зібрали повну доказову базу для притягнення їх до відповідальності.
Також під час слідчих дій поліцейські отримали інформацію, що діями затриманих може керувати 23-річний мешканець Дніпра, який наразі перебуває в місцях позбавлення волі та є підсудним за скоєння вбивства й розбійного нападу. За наявною інформацією, спілкування між ним та затриманими відбувалося в спільній групі у месенджері, де пропагувалось насилля та радикальні злочинні дії. Туди ж фігуранти скидали відео вчинених злочинів. У його камері проведено обшук та вилучено мобільний телефон. Для перевірки вказаної інформації залучили співробітників кіберполіції.
Читати ще: Взяли під варту двох чоловіків, які вбили волинянина та заховали під гілками

Наразі всіх нападників затримали, двох із них – на Донеччині спільно зі спецпризначенцями поліції Донецької області. Під процесуальним керівництвом Дніпровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони східного регіону слідчі поліції повідомили затриманим про підозру в умисному вбивстві, скоєному з хуліганських мотивів.

Їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 23 Грудня 2023 18:21
За грати і надовго... а там "місцеві" розберуться.
Олена Показати IP 23 Грудня 2023 21:01
Яке бидлоття. Напали на обездолену беззахисну людину. Що ж за звірі їх виховали...
Анонім до Олена Показати IP 23 Грудня 2023 22:56
ті яких за часів ссср завезли до нас із росії
Клава.. Показати IP 24 Грудня 2023 02:15
як воювати, то вони ще "малі"..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus