USD 40.55 40.87
  • USD 40.55 40.87
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

У Дніпрі люди у камуфляжі, які супроводжували нардепа Тищенка, напали на добровольця Kraken

21 Червня 2024 09:18
У Дніпрі на Кельнському бульварі 20 червня люди у формі та балаклавах напали на добровольця та колишнього військового Дмитра Павлова, який був бійцем спеціального підрозділу Kraken.

До бійки може бути причетний народний депутат Микола Тищенко, пишуть Факти.

Український блогер Ігор Лаченков написав, що добровольця побили люди у формі з оточення нардепа Тищенка. Військового скрутили та побили, коли він гуляв з немовлям та друзями.

Як видно на опублікованих у місцевих пабліках кадрах, троє чоловіків у військовій формі на центральному проспекті міста жорстко скрутили чоловіка. Згодом його руки скували кайданками та завдавали ударів затриманому.

Повідомляється, що це сталося після суперечки з нардепом. Хто його затримував, невідомо, люди у формі були без розпізнавальних знаків, але на відео місцевих пабліків можна бачити людину в жилеті поліції.

У місцевих Telegram-каналах пишуть, що невідомі люди можуть бути представниками охорони Тищенка, який у четвер відвідував з візитом Дніпро.
Спецпідрозділ Kraken повідомив у своєму Telegram-каналі, що чоловік, на якого напали в Дніпрі, є їхнім колишнім військовослужбовцем.

Читати ще: «Слуга» Тищенко гайнув у Таїланд до «української громади», його виключили із фракції

«За фактом події відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії. Ми не втручаємось у слідство, але уважно стежимо за його перебігом. Наслідком подібних інцидентів має бути реальне встановлення справедливості», – йдеться у повідомленні підрозділу.

Що каже сам Тищенко

ЗМІ повідомляли, що Тищенко приїхав до Дніпра для «боротьби з нелегальними офісами та ботофермами».

Нардеп стверджує, що під час проведення обшуків на нелегальних ботофермах на представників поліції нібито напали.

Він опублікував відео, на якому поліцейський спілкується з, ймовірно, Павловим і ще двома чоловіками. Тищенко заявив, що «друг одного з організаторів шахрайських ботоферм» кілька разів ударив слідчого і нібито намагався втекти.

Читати ще: Тищенко має «сім'ю під прикриттям» і отримує мільйони з держбюджету. Розслідування

Також Тищенко опублікував фото, ймовірно, Павлова, назвавши його «нападником на слідчого». Депутат назвав його представником «силового блоку» в організованому злочинному угрупованні, який нібито мав зірвати слідчі дії.

Поліція Дніпра версію Тищенка не підтверджує і повідомляє, що невідомі в камуфляжі побили 33-річного чоловіка та незаконно утримували його. Відкрито два кримінальних провадження.

Речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська на запитання, чи був причетний Тищенко, вона сказала, що «там люди в балаклавах, тому треба час, щоб встановити їхні особи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
САРК Показати IP 21 Червня 2024 10:29
Побратими ,Я не можу більше дивитись на це зелене л*йно , настав час дати рішучу відсіч
Лучанка Показати IP 21 Червня 2024 10:38
За бюджетні кошти "жирує" та ще й б'є військових, то до волонтерів справи має. Ганьба такому народному депутату. Чомусь йому охороні повісток не вручають.
анонім Показати IP 21 Червня 2024 11:57
кортежі полеглим Героям заборонили, а кортежі охоронців для депутатів збільшили, діда за правдиву критику влади луцький суд оштрафував на 17 тис грн. а чиновника якого підозрюють у крадіжці 500 млн грн відпускають на поруки депутатів.
то є Показати IP 21 Червня 2024 13:17
Жабогадюкінг. Одне другого вартують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus