USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У «Дії» зʼявиться мапа укриттів

20 Грудня 2023 19:17
Українці зможуть швидко знаходити найближче безпечне місце під час повітряних тривог на інтерактивній мапі в «Дії».

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«У застосунку незабаром буде інтерактивна мапа з інформацією про укриття: адресу, його вид, місткість і фото. Це дасть змогу швидко й зручно знаходити найближче до себе укриття і, відповідно, допоможе зберегти життя», – поінформував Федоров.

Читати ще: Новий дизайн та ШІ: Мінцифри анонсувало оновлення «Дії»

Інформацію про укриття оновлюватимуть органи державної та місцевої влади, а також стежитимуть за їх станом і доступністю. Кожен українець зможе оцінити стан укриття, повідомити, якщо воно зачинене, або ж подати пропозицію. Така ж схема працює і з Пунктами незламності.

У листопаді в «Дії» створили можливість оплатити штраф за адміністративне правопорушення в державному застосунку.

З 15 листопада українці можуть замовити доставку посвідчення водія кур’єром або на відділення «Укрпошти» в застосунку «Дія». Послуга доступна як для водіїв-новачків, так і для автовласників, які хочуть змінити пластикове посвідчення.

19 грудня у застосунку «Дія» запрацює послуга купівлі-продажу авто за 15 хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 21 Грудня 2023 02:38
Карта в Дії вже є, можете подивитися, вибравши пункт "Незламність". Але ці пункти, які на мапі Луцька, капець які ще недосконалі. Адреса їхня помилкова, і як я зрозумів, вказані лише пункти незламності. А укриття на мапі досі відсутні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus