USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

У Дії тепер можна пройти повний цикл одруження

Сьогодні 15:40
У державному застосунку «Дія» можна пройти повний цикл одруження – від подання заяви, шлюбу онлайн і до отримання свідоцтва.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Запускаємо шлюб онлайн у «Дії». Лише в Україні ви можете пройти повний цикл одруження – від подання заяви, шлюбу онлайн і до свідоцтва в застосунку. Більше не треба нікуди їздити, збирати документи, складати їх у файлик, щоб стати чоловіком та дружиною. Відтепер це кілька кліків у «Дії», – заявив він.

За його словами, завдяки шлюбу онлайн військові та пари, які перебувають далеко одне від одного, зможуть одружитися попри обставини, відстань між містами або навіть країнами.

«Доєднуйтеся до диджитал-церемонії з реєстратором там, де забажаєте. Вирішуйте, чи хочете змінити прізвище, залишити своє або взяти подвійне, просто в застосунку. Весь процес одруження триватиме близько 30 хвилин, свідоцтво одразу з’явиться в «Дії», паперова версія надійде поштою. Креативний спосіб здивувати свою половинку – зробити пропозицію в Дії. Перевіряйте з коханими, як це працює, вже зараз», – наголосив віце-прем’єр.

Як повідомляли, з кінця липня українці можуть отримати військово-обліковий документ в «Дії». Документ з «Дії» має таку ж юридичну силу, як і паперовий чи застосунок «Резерв+». Так кожен може перевірити коректність інформації в реєстрі «Оберіг», зокрема про бронювання.

2 вересня в «Дії» розпочався бета-тест програми національного кешбеку, за яким при купівлі товарів вітчизняного виробника українці зможуть отримати 10% компенсації. Перший місяць сервіс працюватиме у форматі бета-тестування, перевірятимуть його функціонал. Для участі в програмі потрібно оновити застосунок «Дія» та вибрати відповідну опцію, вказавши картку, на яку буде нараховуватися компенсація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus