USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У «Дії» тепер можна отримати довідку про місце проживання. Як це зробити

7 Червня 2022 14:20
Довідка про місце проживання потрібна в багатьох випадках – щоб стати на військовий облік, для оформлення шлюбу, дитини в школу. Власники ID-карток та паперових паспортів від 1 грудня 2021 року змушені були відвідувати органи реєстрації, щоб отримати витяги з реєстру, що підтверджують місце проживання. Тепер з сайту «Дія» можна отримати відповідний електронний витяг.

Послугу можна отримати всього за хвилину, запевняє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає ТСН.

Отримати послугу можна за посиланням на сайті. Найближчим часом ця послуга стане доступною у мобільному застосунку «Дія».

Щоб отримати витяг про місце проживання на порталі «Дія» потрібно:

– авторизуватися на порталі «Дія»,

– обрати послугу «Витяг з реєстру територіальної громади»,

– натиснути «Отримати витяг».

Електронний витяг про місце проживання можна завантажити на порталі, зберегти у форматі PDF на телефон чи будь-який інший зручний носій. Кожний електронний витяг має QR-код, що дає можливість за допомогою камери смартфона будь-якої миті перевірити справжність документа.

Електронний документ можна завантажити на порталі та зберегти у форматі PDF на телефон чи будь-який інший зручний носій, щоб мати завжди під рукою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus