USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.40 10.55

У «Дії» можна отримати витяг про місце проживання дитини

3 Березня 2023 08:43
Відтепер на порталі «Дія» без черг та бюрократії доступний витяг про місце проживання дитини, завантажити який можна протягом 24 годин

Про це повідомляє пресслужба.

«Цей документ необхідний для того, щоб влаштувати дитину до садочка або школи. Раніше послуга була доступна лише в застосунку «Дія», зараз витяг дитини можна отримати і з компʼютера – на порталі», – йдеться у повідомленні.

Щоб отримати необхідний документ, зайдіть на портал → натисніть Послуги → Довідки та витяги → Витяг про місце проживання → виберіть, для кого хочете отримати документ – для себе чи дитини → вкажіть серію та номер свідоцтва про народження.

Довідка готова, завантажити PDF-файл можна протягом 24 годин.

І портал, і застосунок генерують однакові витяги про місце проживання. Тож користуватися можна тим, що зручніше.

Нагадаємо, з 27 лютого на порталі «Дія» наречені можуть подавати заяви про держреєстрацію шлюбу повністю онлайн та обрати місце, дату й формат церемонії.

А 28 лютого у додатку «Дія» запустили опитування щодо доцільності святкування 8 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus