USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У «Дію» додали житлові сертифікати на виплати по єВідновленню за зруйноване житло

29 Вересня 2023 10:21
У додатку «Дія» стали доступні для ознайомлення житлові сертифікати – їх отримали ті українці, хто в рамках програми «єВідновлення» подавав відповідну заявку на відновлення зруйнованого житла.

Про це оголосив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Сьогодні в межах програми «єВідновлення» відкриваємо перегляд житлових сертифікатів у «Дії. Завдяки їм українці, чиє житло було повністю зруйноване Росією, зможуть придбати нове. Усі, хто подав заявку через «Дію», в окремій вкладці розділу «єВідновлення» повністю побачать свій сертифікат», – зазначив він.

Повноцінний запуск житлових сертифікатів очікується в листопаді цього року, але вже сьогодні є можливість вибрати для себе місце для життя та варіанти нерухомості.

«Механізм їх використання ще доопрацьовується. Плануємо повноцінний запуск вже в листопаді цього року. Однак зараз вже є можливість вибрати для себе краще місце для життя та найбільш оптимальні варіанти нерухомості», – повідомив Шмигаль.

За словами глави уряду, про те, як сертифікати можна буде використовувати на практиці, згодом детально поінформують Мінвідновлення та Міністерство цифрової трансформації.

«Таким чином, програма є Відновлення поступово охоплює всіх українців, чиє житло вразили російські терористи», – зазначив прем’єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АСя Показати IP 6 Грудня 2023 15:24
Сертифікат є, але можливості бронювати гроші немає. Знов одни заяви

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus