USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.50 10.75

У Делі на тиждень закривають всі школи через смог

13 Листопада 2021 19:34
Влада міста Делі на 7 днів закриє всі школи в індійській столиці через значне перевищення показників забруднення повітря.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NDTV.

«З понеділка, на один тиждень, будуть фізично закриті всі школи, щоб діти не дихали забрудненим повітрям. Будівельні роботи (у місті – ред.) будуть дозволені з 14 до 17 листопада», – сказав головний міністр Делі Арвінд Кеджрівал.

Він додав, що при цьому діти можуть продовжувати навчання в онлайн-режимі.

Всі урядові офіси переходять на 100%-ий режим роботи з дому впродовж одного тижня. Приватний сектор також матиме можливість відправляти своїх працівників працювати з дому за можливості.

Зазначається, що в суботу загальний рівень забруднення повітря у столиці Індії був зафіксований на рівні 427. При цьому всі показники з позначкою, вищою за 400, вважаються небезпечними для життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus