USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

У Данії десятки людей залишилися ночувати в IKEA через сильний снігопад

3 Грудня 2021 20:32
Шість клієнтів і 25 співробітників меблевого магазину IKEA у данському регіоні Північна Ютландія були змушені провести ніч на ліжках і диванах у крамниці через сильний снігопад.

Про це повідомляє громадська телекомпанія DR, цитує агенція DPA.

Люди сиділи разом у магазині, пили напої з булочками та корицею і дивилися футбол.

«Усі були такі милі, і ми насправді просто посміялися над ситуацією, тому що, ймовірно, більше не будемо її переживати», – сказала клієнтка крамниці Мішель Барретт.

Значна частина Данії, зокрема столиця Копенгаген, 1 грудня постраждала від снігової бурі. У країні були проблеми з транспортом і тимчасове відключення електроенергії. В аеропорту Ольборга приблизно 300 людей були змушені терпляче чекати, доки погода стабілізується.

В інших частинах країни також виникли проблеми. На мосту між островами Фюн і Зеландія через шторм розірвався брезент вантажівки, заповненої посилками.

«Трейлер висів над водою. Я вважаю, що якісь різдвяні подарунки потрапили у воду», – сказав речник поліції, додавши, що минулося без жертв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus