USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

У Чорнобильський зоні нова пожежа: залучили чотири сотні рятувальників, гасять уже другу добу

Сьогодні 14:01
У Чорнобильський зоні на Київщині виникла нова пожежа на відкритій території – її гасять уже другу добу, наразі залучено чотири сотні пожежників.

Про це повідомили ДСНС та речниця обласного управління ДСНС Вікторія Рубан у коментарі Українській правді.

«На Київщині триває ліквідація пожежі на відкритій території. Наразі на місці працюють 399 рятувальників, 103 одиниці техніки від ДСНС, залучених з різних куточків України, а також 17 одиниць техніки від лісового господарства. Через сильний вітер вогонь швидко розповсюджується на нові ділянки», – йдеться в повідомленні ДСНС.

Читати ще: Горіли ліс, трава та чагарники: на Волині за день сталося 19 пожеж в екосистемах

До ліквідації пожежі залучили п’ять одиниць важкої інженерної техніки для створення мінералізованих смуг – працюють бульдозери, трактори та важкі тягачі.
Як уточнила Вікторія Рубан, горить знову в Чорнобильській зоні.

«Так, це новий осередок загоряння у Чорнобильській зоні. Кілька днів тому там уже була пожежа. Той осередок загасили. Це уже новий осередок в іншому місці. Ліквідація триває другу добу», – пояснила Рубан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus