USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.58

У Чехії пасажирський потяг, що їхав в Україну, зіткнувся з вантажним: четверо людей загинуло

6 Червня 2024 09:33
У Чехії пасажирський потяг RegioJet 1021, що прямував у Чоп в Україні, зіткнувся з вантажним потягом ČD Cargo: четверо людей загинуло і десятки отримали поранення.

Про це повідомляє УП з посиланням на чеський портал новин iDNES.

Аварія трапилася біля нової станції Пардубіце. На місці події працюють усі екстрені служби.

Прессекретар пожежної залізничної адміністрації Мартін Кавка у відповіді на запит телеканалу CT24 повідомив про двох загиблих та десятки постраждалих, деякі з яких перебувають у тяжкому стані. Проте за годину після опівночі прессекретарка рятувальної служби Пардубіце Олена Кісіала повідомила, що внаслідок зіткнення загинуло четверо людей.

Серед десятків постраждалих – діти. У рятувальній операції було задіяно гелікоптери. На місці зіткнення працюють 36 підрозділів професійних пожежників та добровольців.
Читати ще: У Польщі в ДТП загинули двоє українських підлітків, які тікали від поліції

«Укрзалізниця» повідомляє, що серед загиблих в аварії потяга у Чехії немає пасажирів причіпних вагонів, які їхали до Чопа.

«Уночі поїзд Прага − Кошице (оператор − чеська приватна компанія RegioJet) на території Чехії зіштовхнувся з вантажним поїздом. За попередньою інформацією, є загиблі та постраждалі. При цьому причіпні вагони, у яких прямують пасажири RejioJet до Чопа, розташовані посередині поїзда і, за попередньою інформацією, загиблих чи серйозно постраждалих серед пасажирів до Чопа немає», – йдеться у повідомленні.

«Укрзалізниця» наголошує, що тримає контакт із чеським оператором для максимальної допомоги пасажирам із подальшими пересадками. Деталі аварії уточнюють.

«Також прогнозують затримку поїзда RegioJet Прага − Перемишль, з якого більшість пасажирів пресаджують на поїзди до України. Попри форсмажор на чеській території, «Укрзалізниця» працює над організацією перевезення пасажирів поїздів, які затримаються, до місць призначення. Слідкуйте за офіційними каналами «Укрзалізниці», − йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus