USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

У Чехії на заробітках загинули двоє українців, тіла знайшли у холодильній камері

12 Березня 2021 13:51
У Чехії на заробітках загинули 30-річний Юрій Рабко та 31-річний Михайло Шуптар з Турки, що на Львівщині. Їхні тіла знайшли на підприємстві у холодильній камері для зберігання фруктів.

Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на видання Бойківщина.

Трагедія сталася 9 березня. За попередньою інформацією, чоловіки задихнулися газом, яким наповнюють холодильники, де аграрні компанії зберігають фрукти. Наразі не повідомляється, у якому місті та на якому саме підприємстві працювали заробітчани.

Голова Турківської міської громади Ярослав Паращич розповів, що молоді чоловіки періодично їздили на заробітки до Чехії. Останнього разу перебували там близько двох місяців. Обоє були одружені, без батьків залишилися маленькі діти.

Наразі тривають усі юридичні процедури, аби доправити тіла загиблих додому. Обставини трагедії розслідує чеська поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus