USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Чехії 24-річний український тіктокер випав із вікна, виконуючи челендж

Сьогодні 16:56
У Чехії вранці у понеділок, 29 липня, випав з вікна 24-річний українець. Він виявився тіктокером. Хлопець виконував небезпечний челендж, що полягає у тому, аби повиснути на вікні на руках, і зірвався з висоти п’ятого поверху, однак кущі внизу пом'якшили падіння, тож українець вижив.

Про це повідомляє чеський портал iDNES з посиланням на заяву поліції, передає Obozrevatel.

«24-річний український тіктокер випав з вікна в празькому районі Глоубетін, коли намагався виконати небезпечний виклик і повиснути на руках, тримаючись за підвіконня. Він транслював усе в прямому ефірі. За словами речника поліції Яна Данько, молодий чоловік вживав алкоголь перед тим, як впасти», – зазначає видання.

Читати ще: У Луцьку з вікна випало двоє дітей, їх госпіталізували

На відео, як пише видання, зафіксовано троє людей. Побачивши, як один із хлопців підходить до вікна, відчиняє його і висовується назовні, дівчина почала бити на сполох і просити тіктокера не робити дурниць. Однак той її не послухав: перекинув назовні ноги, потім узявся за підвіконня і повис на ньому. Одна рука хлопця зіслизнула – і він зірвався униз.

Усе, що відбувалося, приятель «екстремала» знімав на відео з іншого вікна.

Любитель челенджів після падіння вижив: його доправили до лікарні з численними серйозними травмами.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йцук Показати IP Сьогодні 17:06
сміливий був хлопчина, прославитися собі хотів у інтернеті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus