USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Мешканці Бучі спалили транспорт російських десантників «коктейлями Молотова». Ворог деморалізований, – Арестович

27 Лютого 2022 13:05
Протягом останньої доби воєнна ситуація навколо України змінилася несуттєво. Противник деморалізований і не робить активних наступальних дій.

Про це під час брифінгу 27 лютого повідомив радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович.

З його слів, зранку було лише дві спроби наступу з боку агресора.

«Невеличке скупчення противника, близько 8-12 автомобілів, намагалися пройти в глибину Харкова, але їх оточили і знищили. Не вірте закидам про те, що Харків впав! Харків’яни тримають оборону і вправно знищують ворога. Що стосується Києва і ситуації на західних околицях столиці, там ворог зранку спробував просунутися у напрямку міст Буча та Ірпінь, але потрапив під потужний ракетно-артилерійський обстріл та авіаційні удари з боку ЗСУ. Ворог дезорганізований і зараз лише невеличкі його сили вдаються до спроб провести розвідку у напрямку до міста Ірпінь. До слова, до оборони підключилися місцеві мешканці, і у Бучі спалили частину БМД російських десантників «коктейлями Молотова», – зазначив Арестович.

Без нових просувань противника і на південному фронті.

«Те, що до Білорусі прибула російська урядова делегація із пропозицією провести мирні перемовини, з військової точки зору означає лише одне: ворог втратив ініціативу і зараз не здатний до продовження активних бойових дій. Як воєнний наглядач, я думаю, що у них залишилося одна-дві спроби до наступу, адже за моєю оцінкою та інших військових фахівців, шалені втрати та зірвані плани ворога показують, що подальша перспектива наступальних дій в Україні – марна», – підкреслив керівник Офісу Президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus