USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

У Британії затримали можливого вбивцю сім'ї коментатора ВВС

11 Липня 2024 15:04
Поліція Британії затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві сім’ї спортивного коментатора BBC. Дружину та дорослих дочок журналіста Джона Ханта знайшли вдома вбитими з арбалета.

Про це повідомляє Reuters.

Британські правоохоронці повідомили в середу ввечері, що 26-річного підозрюваного Кайла Кліффорда знайшли у північній частині Лондона, він мав певні поранення, йому надавали медичну допомогу. Поліція під час затримання не застосовувала зброю.

Читати ще: Учителька побила дитину в спеціалізованій школі на Волині

Поліцейські вважають, що Кліффорд та вбиті жінки були знайомі. Зокрема, за однією з версій, Кліффорд раніше зустрічався з однією з дочок Джона Ханта.

Раніше писали, у Великій Британії поліція оголосила в загальнонаціональний розшук 26-річного Кайла Кліффорда. Чоловіка підозрюють у вбивстві з арбалета трьох жінок, які є членами родини спортивного радіокоментатора BBC.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus