USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Британії створили «безалкогольний спирт», а з нього – безпохмільні пиво та шампанське

5 Лютого 2024 23:12
У Британії компанія створила безалкогольне пиво та ігристе вино, які залишають споживачів п'яними, але не спричиняють жахливих наслідків наступного дня. SENTIA, спиртний напій, що імітує дію алкоголю, але не містить його, випустила торік лабораторія GABA Labs із Гартфордшира.

Про це пише ТСН з посиланням на Daily Mail.

Команда, що спеціалізується на напоях, очолювана колишнім урядовим королем з боротьби з наркотиками, професором Девідом Наттом, тепер оголосила про плани щодо розширення асортименту своєї продукції 2024 року, який міститиме безалкогольне пиво та ігристе вино.

Тоді як інші безалкогольні напої намагаються відтворити смак справжнього напою, продукти GABA Labs містять секретну суміш рослинних компонентів, які ефективно обманюють внутрішню хімію мозку, змушуючи думати, що він п'яний.
Вже доступні продукти у двох смаках – червоному та чорному. Подавати їх рекомендують у чистому вигляді або змішати з газованкою або імбирним елем.

Точний диво-інгредієнт, що імітує алкоголь, є секретом, який ретельно тримають в таємниці.

SENTIA активує нейромедіатор у мозку, відомий з наукової точки зору як гамма-аміномасляна кислота (Габа), так само, як кілька чарок текіли, келих вина або пляшка лагера.

Рецептори Габа допомагають розслабити мозок. Але на відміну від алкоголю, дія SENTIA припиняється приблизно через два-три приймання алкоголю, а це означає, що люди не можуть надто «напитися».

Читати ще: У МОЗ пояснили, чого не можна робити при похміллі

Крім того, це не призводить до накопичення в організмі інших хімічних речовин, які є в алкоголі ат стають причиною похмілля.

Він також не провокує жодних довгострокових проблем зі здоров'ям, які можуть принести регулярне та надмірне вживання алкоголю, таких як рак, проблеми з печінкою та ожиріння.

До складу SENTIA входять магнолія, шавлія, апельсинова цедра, зірчастий аніс, женьшень, чорний кардамон, чебрець, кориця, звіробій, розмарин, нігерійський імбир, гінкго, полин та багато іншого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не гой Показати IP 6 Лютого 2024 02:02
Це під страву з комах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus