USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.65

У Британії попередили, що РФ використовує переговори, аби підготуватися до нових «жахливих звірств» в Україні

19 Березня 2022 13:06
Міністерка закордонних справ Британії Елізабет Трасс заявила, що росіяни використовують переговори з Україною, щоб мати можливість перегрупувати свої наступальні війська. Очільниця МЗС Британії вважає, що переговори були «димовою завісою» для підготовки нових «жахливих звірств» та військових злочинів.

Про це британська дипломатка сказала в інтерв’ю The Times, передає ТСН.

«Якщо країна серйозно налаштована на переговори, вона не буде хаотично бомбити мирних мешканців цього дня», – пояснила Ліз Трасс.

Вона додала: «Те, що ми бачили, – це спроба створити простір для перегрупування росіян... Ми не бачимо серйозного виведення російських військ чи яких-небудь серйозних пропозицій на столі переговорів».

Читати ще: Російські окупанти за час війни вбили 112 українських дітей

Трасс зауважила, що росіяни «брехали і брехатимуть»: «Я боюся, що переговори є ще однією спробою відвести увагу і створити димову завісу».

Раніше глава МЗС Британії Ліз Трасс заявила, що, на її думку, запроваджені проти російських олігархів санкції ніколи не буде знято.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus