USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Бородянці почали діставати з-під завалів перших жертв

7 Квітня 2022 20:52
Керівник гуманітарного штабу Київської області Олексій Кулеба розповів, що рятувальники почали знаходити перших загиблих у Бородянці, яка місяць була під російською окупацією.

Про це він повідомив у своєму telegram-каналі, пише УП.

«Працюють знову рятувальники. Відбувається опис і подання актів щодо завданої шкоди. По кожному будинку буде складено акт, буде фіксація. Також буде встановлено загальну кількість будинків, які необхідно демонтувати повністю і які можна буде відремонтувати. На жаль, на сьогодні вже є підтверджена інформація, що під завалами знайдено загиблих людей. Їхню кількість встановлюють», – зазначив він.

Читати ще: У Бородянці окупанти стріляли по тих, хто намагався дістати людей з-під завалів

За його попередніми даними, з 29 багатоповерхівок пошкоджено 21, з них 8 повністю зруйновано.
Кулеба додав, що до початку травня планують провести комунікації та прибрати місто.

Відео чиновник записав із центральної площі Бородянки, на якій видно зруйновану будівлю будинку культури та багатоповерхівку, знищену навпіл. Саме на цій площі окупанти розстріляли пам’ятник українському поетові й художникові Тарасові Шевченку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus