USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Під Луцьком у хаті знайшли тіла трьох людей. Що кажуть сусіди та поліція

30 Грудня 2022 19:37
У селі Боратин, що біля Луцька, знайшли відразу трьох мертвих людей. Померлим, двом чоловікам та жінці, було 56, 60 та 65 років.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

У поліцію виклик надійшов 30 грудня близько 15 години від сусіда, повідомили у пресслужбі Нацполіції Волині. Ймовірна причина смерті усіх трьох – отруєння.

«Нині з’ясовуються обставини, чим вони отруїлися. Є ймовірність, що чадним газом», – сказав головний спеціаліст сектору комунікації поліції Волині Олег Плазовський.

Сусіди кажуть: власник будинку – пенсіонер Володимир Гордіюк. Дітей не мав. Раніше проживав у хаті з мамою, а після її смерті у нього з’явилась співмешканка. Обоє зловживали.

«Там в хаті дуже важко. Там і інтер’єр такий. Неблагополучні. Щось сказати, що погані чи злосні якісь, – ні, того не було. Просто так получалось в житті мужика, і все», – каже один із сусідів.

«Він була людина спокійна, ніколи ніде ні з ким. Ні в бійку, нікуди», – додає інший сусід.

Як довго тіла лежали в будинку, поки невідомо. Зі слів сусідів, чоловік із подругою вже давно не виходили з дому.

За словами медиків, ознак насильства на тілах людей не знайшли.

Причини усіх трьох смертей буде встановлювати судмедексперт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus