USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У боях за Батьківщину загинув молодий офіцер з Волині Максим Кучер

19 Серпня 2023 16:41
Знову чорна звістка прилетіла на Маневиччину. У боях за Батьківщину загинув молодий офіцер Максим Кучер.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

«Добрий, щирий, завжди життєрадісний – де був ти, там лунали жарти і сміх. З перших днів війни на захисті Вітчизни. На фронті дбав про свій підрозділ, турбувався про побратимів, завжди знаходив підтримку в тилу. При зустрічі на Харківщині, отримуючи замовлене спорядження, уже планував, як поділитися привезеними гостинцями з друзями. Для виконання бойових завдань, скромно зауважив, треба автомобіль. За кілька тижнів питання було залагоджено – ти отримав джип і сам доставив його в зону бойових дій. А ще твої підписи на снарядах, які летіли на ворога – «За маму». «За Маневичі». «За Україну».

Ти любив життя. Любив маму і тата. Любив бабусю Миколаївну( так її називав). А ще до безтями кохав свою чарівну молоду дружину Інну. Не судилося дочекатися діток, не обдарував люблячих батьків онуками. Спочивай, друже, з Богом.

Ти назавжди в нашій пам'яті – добрий, усміхнений. Батькам – Ірині Миколаївні, Миколі Миколайовичу,бабусі Галині Миколаївні, юній дружині, рідним і друзям – глибока шана і щирі співчуття», – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus