USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Боголюбах оновили дитячий майданчик

Сьогодні 16:14
У Боголюбах, після звернення батьків до Луцького міського голови Ігоря Поліщука, оновили дитячий майданчик. У селі проживає майже дві тисячі мешканців, дуже багато дітей, тому встановлення додаткового дитячого комплексу в парку було на часі.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Комплекс можуть використовувати як старші діти, так і наймолодші. Тут є спортивна частина, гойдалки та гірки. Поруч ще встановлять лавки.
Читати ще: Ремонтувати прибудинкові території у Луцьку будуть, але обмеженим коштом

Також в парку відремонтували пісочницю та старі гойдалки. В планах — доставити ігрові елементи для старших дітей та лавки, щоб це місце стало відпочинковою зоною.
За словами старости села Марії Якубовської, коли батьки збирали підписи про встановлення майданчика, то не наполягали на миттєвому рішенні, адже розуміють, що в Україні триває війна. Але в міській раді пішли на зустріч.
«Ми дуже вдячні міському голові Ігорю Поліщуку. Тепер батьки мають бажання придбати щось за свої зібрані кошти та облагородити парк», - сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus