USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У Білорусі розпочалися переговори України та Росії

28 Лютого 2022 12:41
Між делегаціями України і Росії розпочалися перемовини. Зустріч відбувається недалеко від українського кордону на березі річки Припʼять в Білорусі у Гомельській області.

До складу делегації увійшли голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк, глава делегації України в ТКГ Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Ключове питання перемовин – негайне припинення вогню та відведення військ з території України.
Раніше голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, який входить до складу української делегації на переговорах з Росією в Білорусі, заявив, що вони сьогодні проводяться для того, щоб «почути пропозиції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 28 Лютого 2022 13:21
то що розпочалось ? делегацію тримають в очікуванні пів-години . це така демонстрація зверхності ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus