USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Білорусі будують новий табір для «вагнерівців», – ЦНС

8 Серпня 2023 14:47
На аеродромі Зябровка в Білорусі розпочато створення наметового містечка для розміщення близько 1000 найманців.

Про це інформує Центр національного спротиву.

За інформацією від підпілля на кордоні з Україною, у населеному пункті Зябровка будується новий табір для найманців ПВК «Вагнер». Надалі планується їх застосування для імітації підривної діяльності на кордоні з Чернігівською областю.

Водночас зберігається висока ймовірність застосування «Вагнеру» для імітація діяльності у рамках підтримки інформаційної операції рф та РБ по тиску на країни населення Європи. Ціль такої кампанії полягає в тому, аби змусити країни Європи зменшувати підтримку України.

Читати ще: У ГУР розповіли, які завдання стоять перед вагнерівцями в Білорусі

На первинному етапі в рамках такої інформаційної операції відбувається імітація розгортання таборів ПВК «Вагнер» та вкиду в інформаційне поле наративів, що найманці готові йти на ЄС.

Як повідомляли, прикордонна охорона Польщі звернулася до Міністерства оборони з проханням направити ще тисячу військових на кордон із Білоруссю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus