USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Берестечківській громаді віддали останню шану Герою Павлу Тарнавському

1 Червня 2024 20:18
Сьогодні жителі Берестечківської громади живим коридором, з державною символікою та квітами зустріли траурний кортеж із тілом 30-річного Героя Тарнавського Павла Ярославовича, солдата-оператора 1-ї механізованої роти, 1-го механізованого батальйону, який був вірний військовій присязі та загинув 29 травня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Петропавлівка Купʼянського району Харківської області.

Про це повідомили в громаді.

Зустріли Героя на центральній площі Берестечка, де відбулася громадянська панахида. Вже біля рідного дому в селі Липа, де проживав Павло, собором духовенства Берестечківського деканату було відслужено чин заупокійної літії. Далі процесія попрямувала до місцевого Свято-Дмитрівського храму, де звершли чин похорону.

Поховали мужнього Героя на кладовищі села Липа, у мить прощання звучали Державний Гімн України та триразовий залп почесної варти.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. Вічна пам'ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus