USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

В Австралії під час спроби втекти від поліції розбили суперкар Lamborghini за понад $250 тисяч

10 Вересня 2022 00:54
У Австралії, намагаючись втекти від правосуддя, водій Lamborghini Huracan потрапив у ДТП на своєму суперкарі. За інформацією патрульних, Lamborghini Huracan проїхав повз поліцейську машину на швидкості 150 км/год, хоча там встановлено обмеження в 70 км/год.

Водій 610-сильного суперкара проігнорував вимоги зупинитися та спробував відірватися від поліцейського Chrysler 300, повідомляють у поліції штату Новий Південний Уельс, передає ТСН.

Зазначається, що на швидкості приблизно 210 км/год водій Lamborghini Huracan втратив контроль над авто і спровокував аварію за участю ще двох машин. На щастя, обійшлося без постраждалих, проте суперкар серйозно пошкоджений та потребує дорогого ремонту. У Lamborghini Huracan видно ушкодження в передній частині та на боковинах. У салоні спрацювали подушки безпеки.

З'ясувалося, що водія Lamborghini раніше вже було позбавлено прав – саме тому він і намагався втекти від патрульних. Йому висунули звинувачення у перевищенні швидкості, небезпечному водінні, невиконанні вимог поліції та опорі під час затримання. Наразі австралієць перебуває під арештом.
Раніше у Хорватії розбили Pagani Zonda HP Barchetta за 15 мільйонів євро, яких у всьому світі всього три екземпляри. У Pagani Zonda HP Barchetta серйозно пошкоджена задня частина – вирвано колесо, немає ліхтарів та частини крила. Також видно, що авто вдарилося переднім крилом. Ремонт карбонового суперкара буде дуже дорогим. Він зачепив недорогий хетчбек Ford Ka.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus