USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У WhatsApp, Facebook та Instagram стався масштабний збій

19 Березня 2021 20:15
У п'ятницю ввечері користувачі зіткнулися зі складнощами у роботі сервісів компанії Facebook. Йдеться про проблеми з соцмережею Facebook, сервісом Instagram та месенджером WhatsApp.

Зокрема про проблеми з доступом до соцмережі відзвітували 87% користувачів, ще 13 відсотків відчувають проблеми з входом, передає 24 канал.

Складнощі у роботі сервісів Facebook спостерігаються переважно у європейських країнах, зокрема і в Україні.

У більшості користувачів Facebook-мессенджера не надсилаються повідомлення, а в Instagram не завантажуються фотографії.
Варто зазначити, що хоча користувачі і звітують про проблеми з сервісами Facebook, найбільши скарг надходить саме на роботу соцмережі. Чому саме виникли проблеми з доступом до сервісів Facebook наразі невідомо. Немає також інформації про те, коли звична робота сайтів та додатків буде відновлена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus