USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У Netflix з'явилася локалізована версія для України

2 Жовтня 2021 07:29
Стрімінговий сервіс Netflix запустив в Україні локалізований сервіс, а також завів сторінки в соцмережах українською мовою. У компанії заявили, що фільми і серіали тепер будуть доступні не тільки з субтитрами, але і з перекладом українською, повідомляє Новое время.

«Майже через шість років після запуску англомовного сервісу в Україні ми раді запропонувати нашим глядачам сервіс повністю українською мовою», – йдеться в повідомленні сервісу. Українська стала однією з більш ніж 30 мов, на яких Netflix доступний у всьому світі.

Серед серіалів, які вже можна подивитися українською, – «Академія Амбрелла», «Бріджертони», «Сексуальне виховання», «Корона», «Ферзевий гамбіт» та інші. Крім того, користувачам доступний україномовний сервіс підтримки в форматі чату і голосового зв’язку через додаток в період з 15:00 до 23:00.

У Netflix також з’явилися україномовні сторінки на Facebook і в Instagram, а також канал на YouTube.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus