USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У CrowdStrike знайшли помилку, що призвела до глобального IT-збою

Сьогодні 15:47
У компанії з кібербезпеки CrowdStrike Holdings Inc, чиє програмне забезпечення частково призвело до глобального ІТ-збою, вже знайшли помилку й виправляють її.

Як передає Укрінформ, про це у соцмережі Х повідомив гендиректор самої компанії Джордж Курц.

«CrowdStrike активно працює з клієнтами, які постраждали від дефекту, виявленого в одному оновленні вмісту для хостів Windows. На хости Mac і Linux це не вплинуло. Це був не інцидент із безпекою чи кібератака. Проблему було виявлено, ізольовано та розпочалося її виправлення», – написав він.

За словами Курца, компанія рекомендує клієнтам відкривати портал із підтримки клієнтів для отримання інформації щодо останніх оновлень, і продовжуватиме публікувати «повні та постійні» оновлення на власному веб-сайті.

Читати ще: У роботі компаній у всьому світі – масштабні збої

«Крім того, ми рекомендуємо компаніям переконатися, що вони спілкуються з представниками CrowdStrike через офіційні канали. Наша команда повністю мобілізована для забезпечення безпеки та стабільності клієнтів CrowdStrike», – додав він.

Як повідомляли, кілька австралійських установ, включно із великими банками, медіа та авіакомпаніями, у п’ятницю повідомили про збій. З цієї ж причини була порушена робота летовищ в США, Туреччині та Німеччині.

Принаймні частина проблем через збій пов’язана з програмним забезпеченням кібербезпеки CrowdStrike Holdings Inc.

У результаті акції CrowdStrike Holdings Inc різко впали на біржі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus